Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Dessert Kager
Tilbage til resultater

Lagkage med hindbær og flødeskum

  • Tupperware Lagkage med hindbær og flødeskum

Fremgangsmåde

Ingredienser

8 personer

  • 3 bunde
  • 300 g hvedemel
  • 3 tsk bagepulver
  • 1.5 tsk salt
  • 165 g smør (smeltet)
  • 1.8 dl solsikkeolie
  • 270 g sukker
  • 3 æg
  • 3 tsk vaniljeekstrakt
  • 2.7 dl  mælk
  • Rød frugtfarve
  • Topping
  • 2.5 dl piskefløde
  • 25 g flormelis
  • Hindbær til at dekorere

Forberedelse

20 min.

Tilberedning

18 min.

Hviletid

10 min.

Sværhedsgrad

Middel




Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 180⁰C (uden varmluft). Tilsæt smør, olie og sukker i EZ Speedy og pisk i gear 1. Tilføj æg og vaniljesukker og pisk igen.

  2. Bland hvedemel, bagepulver og salt i en Junior Røreskål 3 l. Tilføj halvdelen i EZ Speedy og pisk i gear 2.

  3. Tilføj resten af melet. Placér tragten på låget og tilføj mælken. Pisk i gear 2, indtil dejen er ensartet.

  4. Fordel dejen i tre skåle og tilføj forskellige mængder af rød frugtfarve i hver skål, så dejene får hver sin farve. Rør rundt, indtil dejen er ensartet.

  5. Placér tre af Lille Rund Silikoneform på en kold ovnrist. Fordel dejene i hver sin form.

  6. Bag i 18-20 min. og lad kagerne hvile i 10 min., før du tager kagerne ud af formene.

  7. Topping:

    Pisk fløden i EZ Speedy i gear 1, indtil det bliver stift. Tilføj flormelis og fortsæt med at piske i få sekunder. Fordel flødeskummen på de afkølede kager ved hjælp af Lille Dejskraber. Saml lagkagen og dekorér med hindbær på toppen.

 
Top