Kartoffel/chokolade muffins
Fremgangsmåde
Ingredienser
- 4 personer
- Ingredienser, 6 muffins
- 140 g kartofler
- ½ dl vand
- 40 g blødt smør
- 1 ½ dl flormelis
- 2 æg
- 70 g (ca. 1 ½ dl) hasselnøddemel
- 1 spsk kakao
- ½ dl mel
- ½ tsk bagepulver
- 2 spsk mælk
- 40 g mørk chokolade
- 25 g grofthakkede hasselnødder
- 2 tsk vanillesukker
Forberedelse
15 min.Tilberedning
30 min.Sværhedsgrad
MiddelFremgangsmåde
Tag bageristen ud af ovnen, placér Silikone Bageunderlag med kant på den og opvarm ovnen til 180°C.
Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker.
Kom vand og kartofler i MicroCook Kande 1 l, læg låget på og tilbered 6 – 7 min. på 600 watt. Lad det hvile 5 min. Dræn og mos med Grøntsagsmoser.
Pisk smør og flormelis i ExtraChef med piskeindsats. Tilsæt æggene ét ad gangen. Tilsæt kartofler, hasselnøddemel, kakao, mel og bagepulver og pisk igen.
Smelt mælk og chokolade i MicroCook Kande 1 l i ó minut på 600 watt. Vend det forsigtigt i dejen og fordel i Silikone Cupcakeform.
Drys med hasselnødder og vanillesukker og bag i 30 min.
Tip:
Server med græsk yoghurt rørt op med lidt vanillesukker