Deep Pan Pizza
Fremgangsmåde
Ingredienser
1 pizza
- 260 g pizzadej
 - 3/5 dl pizzasauce
 - 15 g pepperoniskiver
 - 25 g revet mozzarella
 
Forberedelse
10 min.Tilberedning
18 min.Hviletid
5 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
- 
                     
Forvarm ovnen til 200°C med konvektion.
 - 
                     
Placer Silikone Bageunderlag med kant på den kolde bageplade. Placer MicroPro Ring i midten af bageunderlaget.
 - 
                     
Hæld lidt mel på bordpladen og rul pizzadejen ud med Multikagerulle til en cirkel på ca. 20 cm.
 - 
                     
Placer den udrullede dej i MicroPro Ring og tryk dejen godt ned, så den dækker både bunden og siderne af Pro Ring.
 - 
                     
Bred pizzasauce ud over dejen og kom pepperoni-skiverne oven på. Drys revet mozzarella på toppen.
 - 
                     
Bag i 15-18 min. ved 200°C, eller indtil skorpen er gyldenbrun.
 - 
                     
Lad den afkøle i 5 min., før du tager den ud af formen.
 - 
                     
Overfør pizzaen til et skærebræt vha. Bred Palet, og skær den i trekanter med Chef Knife.
 

