Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Hovedret
Tilbage til resultater

Hollandaise

  • Tupperware Hollandaise

Fremgangsmåde

Ingredienser

1 portion

  • 3 dl varmt vand
  • 2 spsk mel
  • 4 æggeblommer
  • 1 spsk citronsaft
  • 100 g blødt smør
  • salt og peber

Forberedelse

10 min.

Tilberedning

3 min.

Sværhedsgrad

Middel




Fremgangsmåde

  1. Pisk mel, salt, peber, æggeblommer og citronsaft i med Plast Piskeris II.

  2. Kom låg på og tilbered i mikrobølgeovn i 3 – 3 ½ minut på 600 watt. Åbn, rør forsigtigt i det, kom låget på igen og lad det hvile i 5 min.

  3. Tilsæt det bløde smør lidt efter lidt og pisk indtil saucen er blød og cremet.

  4. Servér hollandaise sauce til fisk, asparges, porrer…

 
Top