Gigant-småkage m/ mascarpone-flødeskum
Fremgangsmåde
Ingredienser
6 personer
- Gigant-småkage
- 150 g hvedemel
- 2 ml bagepulver
- 90 g sukker
- 1 knivspids salt
- 120 g smør
- 3 æggeblommer
- Mascarpone-flødeskum
- 3 dl piskefløde
- 100 g flormelis
- 1 tsk vaniljeekstrakt
- 225 g mascarponeost
Forberedelse
15 min.Tilberedning
30 min.Hviletid
30 min.Sværhedsgrad
NemFremgangsmåde
-
Tag bageristen ud af ovnen og forvarm ovnen til 180°C.
-
I Røreskål 2,75 l skal du blande alle ingredienser og ælte med fingrene, indtil du har en jævn dej, der klæber sammen uden synlige stykker smør. Undgå at overælte dejen.
-
Placer Silikone Bageunderlag med kant på den kolde bagerist. Placer MicroPro Ring midt på Silikone Bage- underlag med kant.
-
Tryk dejen jævnt ind i MicroPro Ringen og tryk den flad ved hjælp af Dejskraber.
-
Placer risten på det andet laveste niveau i ovnen og bag i 28-30 min.
-
Lad kagen afkøle helt inden du tager den ud af ringen (ca. 30 min.).
-
Servér med Mascarpone-flødeskum: Kom piskefløde, for- melis og vaniljeekstrakt i Eazy Speedy. Pisk på hastighed I, indtil der dannes stive toppe. Tilsæt blødgjort mascarpo- neost til Eazy Speedy, skift til hastighed II, og pisk til du har en blød og cremet masse.