Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Dessert
Tilbage til resultater

Gigant-småkage m/ mascarpone-flødeskum

  • Tupperware Gigant-småkage m/ mascarpone-flødeskum

Fremgangsmåde

Ingredienser

6 personer

  • Gigant-småkage
  • 150 g hvedemel
  • 2 ml bagepulver
  • 90 g sukker
  • 1 knivspids salt
  • 120 g smør
  • 3 æggeblommer
  • Mascarpone-flødeskum
  • 3 dl piskefløde
  • 100 g flormelis
  • 1 tsk vaniljeekstrakt
  • 225 g mascarponeost

Forberedelse

15 min.

Tilberedning

30 min.

Hviletid

30 min.

Sværhedsgrad

Nem




Fremgangsmåde

  1. Tag bageristen ud af ovnen og forvarm ovnen til 180°C. 

  2. I Røreskål 2,75 l skal du blande alle ingredienser og ælte med fingrene, indtil du har en jævn dej, der klæber sammen uden synlige stykker smør. Undgå at overælte dejen. 

  3. Placer Silikone Bageunderlag med kant på den kolde bagerist. Placer MicroPro Ring midt på Silikone Bage- underlag med kant. 

  4. Tryk dejen jævnt ind i MicroPro Ringen og tryk den flad ved hjælp af Dejskraber.

  5. Placer risten på det andet laveste niveau i ovnen og bag i 28-30 min.

  6. Lad kagen afkøle helt inden du tager den ud af ringen (ca. 30 min.). 

  7. Servér med Mascarpone-flødeskum: Kom piskefløde, for- melis og vaniljeekstrakt i Eazy Speedy. Pisk på hastighed I, indtil der dannes stive toppe. Tilsæt blødgjort mascarpo- neost til Eazy Speedy, skift til hastighed II, og pisk til du har en blød og cremet masse. 

 
Top