Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Hovedret
Tilbage til resultater

Kylling med kokosmælk

  • Tupperware Kylling med kokosmælk

Fremgangsmåde

Ingredienser

3 personer

  • 1 rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 dl yoghurt naturel
  • 1 spsk limesaft
  • 1 usprøjtet lime
  • 1 spsk stødt gurkemeje
  • 1 spsk stødt koriander
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk rød chilipulver
  • 1 tsk salt
  • Kød
  • 600 g kyllingebrystfilet
  • 3 dl grøntsagsbouillon
  • 1 spsk majsstivelse
  • Ved servering:
  • 1 dl kokosmælk
  • 2 spsk kokosmel

Forberedelse

20 min.

Tilberedning

10 min.

Hviletid

5 min.

Sværhedsgrad

Middel




Fremgangsmåde

  1. Hak og bland alle ingredienserne til saucen godt sammen i SuperSonic Chopper Stor.

  2. Skær kyllingebryst i mindre, lige store stykker med U-series Kokkekniv og kom dem i bunden af MicroWave Fast Cooker.

  3. Hæld saucen over, og rør blandingen sammen med Dejskraber. Lad kyllingen marinere i 10 min.

  4. Tilsæt grøntsagsbouillon og majsstivelse, og rør rundt igen.

  5. Tilbered retten i mikrobølgeovnen i 10 min. ved 900 watt og lad retten hvile 5 min. før åbning af låget.

  6. Rør kokosmælk i sovsen, og drys med kokosmel før servering. Servér med nudler eller ris.

 
Top