Omelet med gulerødder
Fremgangsmåde
Ingredienser
- 4 personer
- Ingredienser, 8 stk.
- 1 gulerod
- 1 1/2 forårsløg
- 3 æg
- 2 dl crème fraiche
- 50 g revet parmesan
- Salt og peber
Forberedelse
5 min.Tilberedning
20 min.Sværhedsgrad
MiddelFremgangsmåde
Ramekiner
Ramekiner til MicroGourmet er oplagte til små portionsanretninger. Brug dem til morgenmad, brunch, frokost eller dessert.
Hak gulerod og forårsløg i ExtraChef med knivindsats
Tilsæt de øvrige ingredienser og hak igen.
Fyld Vandbakken med 4 dl vand. Sæt Skål oven på og placer 8 Ramekiner heri. Fyld dem med æggemassen og læg det store Låg på.
Tilbered i 20 min. på 600 watt. Lad hvile 10 min. inden servering.