Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Dessert Kager
Tilbage til resultater

KISS-kage

  • Tupperware KISS-kage

Fremgangsmåde

Ingredienser

10 personer

  • Dej
  • 1 dl solsikkeolie
  • 90 g hvedemel
  • 90 g sukker
  • 25 g kakaopulver
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1.5 dl mælk
  • Smørcreme
  • 100 g smør
  • 100 g flormelis
  • 1 spsk mælk
  • 2 tsk vanilje-ekstrakt
  • Pynt
  • Friske bær

Forberedelse

8 min.

Tilberedning

20 min.

Sværhedsgrad

Nem




Fremgangsmåde

  1. Fjern ovnristen og tænd ovnen på 200°C.

  2. Mål solsikkeolien  af i Eazy Shaker 3,5 dl og stil derefter shakeren på en vægt og vej alle de tørre ingredienser af direkte ned i den; hvedemel, sukker, kakaopulver, bagepulver og vaniljesukker.

  3. Mål mælken af i shakeren’s låg (2 x 75 ml) og hæld også det i. Sæt låget på Eazy Shaker 3,5 dl og ryst grundigt til du har en ensartet masse.

  4. Skyl Silikone Bageform Rektangulær i koldt vand og sæt den på en kold ovnrist. Hæld dejen fra Shakeren gennem åbningen ned i formen - og bag kagen i ovnen i ca. 20 min.  ved 200°C.

  5. Lad kagen køle af i 5 min. og tag den ud af formen.

  6. Frys kagen ned i FreezerSmart 2,25 l eller gør den klar til at servere straks: Smør smørcreme på din kage med Lille Dejskraber og pynt med friske bær, opbevaret i VentSmart Lav 1,8 l. Servér straks. 

  7. Smørcreme: Stil beholderen, monteret med knivindsats tilhørende SuperSonic Chopper Lille på en vægt og skær stykker af smøret direkte fra pakken og ned i beholderen. Hæld ca. 50 g af de 100 g flormelis ned, hvor der er plads. Tilsæt mælk og vaniljeekstrakt, sæt låget på og hak til du har blandet godt til en sej masse; Tilsæt de sidste 50 g flormelis og hak lidt mere.

Tip! Kagen bliver ikke særlig høj. Bag med fordel 2 kager og læg smørcreme imellem lagene - og pynt så den øverste kage med bær - og drys med flormelis.

 
Top