Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Hovedret
Tilbage til resultater

Squashpizza

  • Tupperware Squashpizza

Fremgangsmåde

Ingredienser

2 personer

  • Dej
  • 0.12 l lunken vand ± 35°C
  • 20 g frisk gær
  • 225 g hvedemel
  • 2 spsk olivenolie
  • 1/2 tsk sukker
  • 1/2 tsk salt
  • Topping
  • 100 g parmesanost
  • 1 squash
  • 75 g Prosciutto (skinke) i tynde skiver
  • 1 spsk olivenolie
  • 0.075 l tomatsovs

Forberedelse

30 min.

Tilberedning

20 min.

Sværhedsgrad

Middel




Fremgangsmåde

  1. Hæld vandet i en Junior Røreskål 3 l og rør gæren i, indtil den er helt opløst. Tilsæt olivenolie, sukker, salt og mel, og bland med Dejskraber. Ælt dejen færdig med hånden, indtil den er glat og elastisk.

  2. Fyld vasken halvt op med ca. 37°C vand, dæk Junior Røreskål 3 l til, placér den i vandet og lad dejen hæve, mens du forbereder topping.

  3. Forbered parmesanflager med Universal Grøntssagsskræller.

  4. Med Fusion Master Spiralizer, monteret med Spiral indsats, skæres squashne i spiralform direkte over Rundlet 2 l.

  5. Del Prosciutto-skiverne i små stykker og kom dem over squash-spiralerne. Tilsæt olivenolien og halvdelen af parmesanflagerne og bland forsigtigt.

  6. Fjern risten og forvarm ovnen til 220°C uden konvektion.

  7. Ælt pizzadejen igen i ca. 30 sek. og drys lidt mel over. Rul så dejen ud på Dejunderlag med Multikagerulle i et rektangel på størrelse med Låget tilhørende UltraPro Rektangulær 3,3 l.

  8. Flyt dejen til Låget, tilhørerende UltraPro Rektangulær 3,3 l på den kolde ovnrist.

  9. Fordel tomatsovsen på dejen, tilsæt så blandingen med zucchinispiralerne og drys resten af parmesanflagerne henover.

  10. Placér risten på den laveste rille i ovnen, og bag den i ca. 20 min.

 
Top