Squashpizza
Fremgangsmåde
Ingredienser
2 personer
- Dej
- 0.12 l lunken vand ± 35°C
- 20 g frisk gær
- 225 g hvedemel
- 2 spsk olivenolie
- 1/2 tsk sukker
- 1/2 tsk salt
- Topping
- 100 g parmesanost
- 1 squash
- 75 g Prosciutto (skinke) i tynde skiver
- 1 spsk olivenolie
- 0.075 l tomatsovs
Forberedelse
30 min.Tilberedning
20 min.Sværhedsgrad
MiddelFremgangsmåde
-
Hæld vandet i en Junior Røreskål 3 l og rør gæren i, indtil den er helt opløst. Tilsæt olivenolie, sukker, salt og mel, og bland med Dejskraber. Ælt dejen færdig med hånden, indtil den er glat og elastisk.
-
Fyld vasken halvt op med ca. 37°C vand, dæk Junior Røreskål 3 l til, placér den i vandet og lad dejen hæve, mens du forbereder topping.
-
Forbered parmesanflager med Universal Grøntssagsskræller.
-
Med Fusion Master Spiralizer, monteret med Spiral indsats, skæres squashne i spiralform direkte over Rundlet 2 l.
-
Del Prosciutto-skiverne i små stykker og kom dem over squash-spiralerne. Tilsæt olivenolien og halvdelen af parmesanflagerne og bland forsigtigt.
-
Fjern risten og forvarm ovnen til 220°C uden konvektion.
-
Ælt pizzadejen igen i ca. 30 sek. og drys lidt mel over. Rul så dejen ud på Dejunderlag med Multikagerulle i et rektangel på størrelse med Låget tilhørende UltraPro Rektangulær 3,3 l.
-
Flyt dejen til Låget, tilhørerende UltraPro Rektangulær 3,3 l på den kolde ovnrist.
-
Fordel tomatsovsen på dejen, tilsæt så blandingen med zucchinispiralerne og drys resten af parmesanflagerne henover.
-
Placér risten på den laveste rille i ovnen, og bag den i ca. 20 min.