Ostepølser
Fremgangsmåde
Ingredienser
- 4 personer
Fars:
- 400 g svinebov
- 150 g svinespæk
- 200 g oksekød med lavt fedtindhold
- 100 g bacon
- 150 g Emmental
- 0,5 dl vand
- Svinetarm
Smagsgiver:
- 1-2 fed hvidløg
- ½ håndfuld (25 ml) ristede løg
- Peber, salt, merian, timian
Forberedelse
20 min.Tilberedning
18 min.Sværhedsgrad
MiddelFremgangsmåde
1. Skær kød og ost i ensratede stykker og kør dem to gange gennem FusionMaster Hakkemaskine med Grov skiveindsats. Bland dernæst smagsgiverne med farsen og kør det hele igennem igen med Fin skiveindsats.
2. Montér Pølseindsatsen og Skruering i Tragten. Fastspænd tarmen i Pølseindsatsen og fyld den forsigtigt med farsen.
3. Kog pølserne i en gryde i med vand, som er ca. 80°C – altså ikke spildkogende – i ca. 10 min. og steg dem derefter på en pande i lidt varm olie.