Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Hovedret
Tilbage til resultater

Ostepølser

  • Tupperware Ostepølser

Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 4 personer

Fars:

  • 400 g svinebov
  • 150 g svinespæk
  • 200 g oksekød med lavt fedtindhold
  • 100 g bacon
  • 150 g Emmental
  • 0,5 dl vand
  • Svinetarm

Smagsgiver:

  • 1-2 fed hvidløg
  • ½ håndfuld (25 ml) ristede løg
  • Peber, salt, merian, timian

Forberedelse

20 min.

Tilberedning

18 min.

Sværhedsgrad

Middel




Fremgangsmåde

1. Skær kød og ost i ensratede stykker og kør dem to gange gennem FusionMaster Hakkemaskine med Grov skiveindsats. Bland dernæst smagsgiverne med farsen og kør det hele igennem igen med Fin skiveindsats.

2. Montér Pølseindsatsen og Skruering i Tragten. Fastspænd tarmen i Pølseindsatsen og fyld den forsigtigt med farsen.

3. Kog pølserne i en gryde i med vand, som er ca. 80°C – altså ikke spildkogende – i ca. 10 min. og steg dem derefter på en pande i lidt varm olie.

Top