Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Brød Snacks
Tilbage til resultater

Nutellabrød

  • Tupperware Nutellabrød

Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 4 personer
  • 30 g gær
  • 0,75 dl lunken mælk
  • 1 knsp salt
  • 50 g smeltet smør, afkølet
  • 0,6 dl (50 g) sukker
  • 1 æg
  • 4 dl (250 g) mel
  • 8 tsk Nutella

Forberedelse

15 min.

Tilberedning

25 min.

Sværhedsgrad

Middel




Fremgangsmåde

1. Opløs gær i mælk med Røreske i Bake-to-Basics Røreskål 3,5 l. Tilsæt salt, smeltet smør, sukker, æg og mel og rør, indtil dejen er ensartet.

2. Læg låg på skålen og stil dejen til hævning et lunt sted i 1 time.

3. Ælt dejen igen og del den i 8 kugler. Rul hver kugle ud med Multikagerulle på et meldrysset Bake-to-Basics Dejunderlag.

4. Smør 1 tsk Nutella på med Lille Dejskraber, rul kuglen til en lille pølse og del den i 2, så der i alt bliver 16 små ruller.

5. Læg rullerne tæt sammen i bunden af UltraPro™ Cocotte 1,8 l, læg låg på og lad dejen hæve igen til dobbelt størrelse.

6. Bages uden låg i 25 minutter ved 180°C.

7. Lad brødet stå i 15 minutter, inden det tages ud af formen. Lad det afkøle på en bagerist.

Top