Nutellabrød
Fremgangsmåde
Ingredienser
- 4 personer
- 30 g gær
- 0,75 dl lunken mælk
- 1 knsp salt
- 50 g smeltet smør, afkølet
- 0,6 dl (50 g) sukker
- 1 æg
- 4 dl (250 g) mel
- 8 tsk Nutella
Forberedelse
15 min.Tilberedning
25 min.Sværhedsgrad
MiddelFremgangsmåde
1. Opløs gær i mælk med Røreske i Bake-to-Basics Røreskål 3,5 l. Tilsæt salt, smeltet smør, sukker, æg og mel og rør, indtil dejen er ensartet.
2. Læg låg på skålen og stil dejen til hævning et lunt sted i 1 time.
3. Ælt dejen igen og del den i 8 kugler. Rul hver kugle ud med Multikagerulle på et meldrysset Bake-to-Basics Dejunderlag.
4. Smør 1 tsk Nutella på med Lille Dejskraber, rul kuglen til en lille pølse og del den i 2, så der i alt bliver 16 små ruller.
5. Læg rullerne tæt sammen i bunden af UltraPro™ Cocotte 1,8 l, læg låg på og lad dejen hæve igen til dobbelt størrelse.
6. Bages uden låg i 25 minutter ved 180°C.
7. Lad brødet stå i 15 minutter, inden det tages ud af formen. Lad det afkøle på en bagerist.