Agurkerulle med frisk cashewcreme
Fremgangsmåde
Ingredienser
- 40 personer
- 300 g cashewnødder
- 1 forårsløg
- 2,5 spsk æblecidereddike (45 ml)
- Et par kviste purløg eller mynte
- salt og peber
- 2 agurker
- 40 tandstikkere/ cocktailpinde
Forberedelse
20 min.Tilberedning
480 min.Sværhedsgrad
SværFremgangsmåde
1. Opblød cashewnødderne i 1 liter koldt vand i Rundlet 1,5 l i 4-8 timer.
2. Skær forårsløget i stykker. Afdryp cashewnødderne grundigt og bland dem med forårsløget.
3. Hak cashewnødder og forårsløget i FusionMaster Hakkemaskine, monteret med den fine hulskive ned i en skål. Når det hele er hakket igennem, hakkes det endnu engang med den samme hakkeskive for at opnå et endnu finere resultat.
4. Tilsæt æblecidereddiken, finthakket purløg eller mynte, salt og peber og rør rundt med Dejskraber.
5. Skær agurkerne i halve. Skær begge halvdele i tynde skiver vha. Vertikal Grøntsagsskræller på den lange led. Læg skiverne på Fleksibelt Skærebræt, læg ca. 1 tsk. (15 ml) cashewcreme på hver skive, rul og brug en tandstikker til at holde den sammen. Klar til servering.
Tip! Fungerer også fint som en forret med grøn salat. Cashewcremen er også lækker som dip eller som smørepålæg på et stykke ristet brød.