Tilbage til resultater
Minichokoladekager m/blødende hjerte
Fremgangsmåde
Ingredienser
- 4 personer
75 g mørk chokolade
50 g smør
0,5 dl (50 g) sukker
2 æg
1 spsk. (15 ml) mel
4 stykker mørk chokolade
4 dl vand
Forberedelse
10 min.Tilberedning
15 min.Sværhedsgrad
MiddelFremgangsmåde
- Bræk chokoladen i små stykker. Kom chokolade og smør i MicroCook Kande 1 l. Tilbered i mikrobølgeovnen i 1 min. 30 sek. ved 800 watt.
- Tilsæt sukker, æg og til sidst melet. Rør det sammen til en jævn masse med Dejskraber.
- Fordel chokoladeblandingen i de fire Ramekiner tilhørende Micro Urban Large, og læg et stykke chokolade ind i midten af hver (= bliver til det blødende hjerte).
- Fyld Beholderen tilhørende Micro Urban Large med 4 dl koldt vand.
- Placer ramekinerne i det Høje Dørslag tilhørede Micro Urban Large og placer den på Beholderen.
- Læg Låg på og tilbered i 15 min. ved 600 watt i mikrobølgeovnen. Fjern straks låget og beholderen, så dampningsprocessen stopper. Lad afkøle i 15 min., før du tager kagerne ud af formene.
- Server med frugt, kagecreme eller en skefuld is.