Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Dessert Kager
Tilbage til resultater

Minichokoladekager m/blødende hjerte

  • Tupperware Minichokoladekager m/blødende hjerte

Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 4 personer

75 g mørk chokolade

50 g smør

0,5 dl (50 g) sukker

2 æg

1 spsk. (15 ml) mel

4 stykker mørk chokolade

4 dl vand

Forberedelse

10 min.

Tilberedning

15 min.

Sværhedsgrad

Middel




Fremgangsmåde

  1. Bræk chokoladen i små stykker. Kom chokolade og smør i MicroCook Kande 1 l. Tilbered i mikrobølgeovnen i 1 min. 30 sek. ved 800 watt.
  2. Tilsæt sukker, æg og til sidst melet. Rør det sammen til en jævn masse med Dejskraber.
  3. Fordel chokoladeblandingen i de fire Ramekiner tilhørende Micro Urban Large, og læg et stykke chokolade ind i midten af hver (= bliver til det blødende hjerte).
  4. Fyld Beholderen tilhørende Micro Urban Large med 4 dl koldt vand.
  5. Placer ramekinerne i det Høje Dørslag tilhørede Micro Urban Large og placer den på Beholderen.
  6. Læg Låg på og tilbered i 15 min. ved 600 watt i mikrobølgeovnen. Fjern straks låget og beholderen, så dampningsprocessen stopper. Lad afkøle i 15 min., før du tager kagerne ud af formene.
  7. Server med frugt, kagecreme eller en skefuld is.

Top