Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Udviklingsmuligheder

Visual

Personlig udvikling og karriere
Vi tilbyder dig de udfordringer, du ønsker, og giver dig al den træning via Tupperware Academy, der skal til, for at du kan skabe din drømmekarriere.

Vil du gerne høre mere om, hvordan du skaber din drømmekarriere, kan du udfylde skemaet og sende det til os. Vi kontakter dig snarest muligt.

Ambition om at blive leder?
Har du ambitionerne, har vi rammerne for, hvordan du kommer videre i din karriere. Er du en dygtig og succesfuld konsulent, som gerne vil have større ansvar, har du også mulighed for det i Tupperware.
Som teamleder har du ledelsesansvar for dit eget team. Du udvikler og støtter de konsulenter, du har i dit team og din hverdag er varieret og udfordrende. Du bestemmer selv din arbejdstid, sætter mål for dit team og for dig selv. Resultaterne giver dig ekstra fordele, bl.a. mulighed for større indtægt og deltagelse i specielle arrangementer og konferencer. Din egen indsats giver dig også mulighed for at få en flot Tupperware-bil stillet til rådighed.
At arbejde med Tupperware betyder også, at dine rejsedrømme kan blive til virkelighed. Du kan deltage i inspirerende nordiske og internationale konferencer sammen med kolleger fra hele Norden. Vi giver dig naturligvis den uddannelse og opbakning, du har behov for undervejs.

Top