Ved at blive på hjemmesiden accepterer du brugen af cookies, så vi kan levere besøgsstatistikker, give dig målrettet indhold, der er tilpasset dine interesser og lette udvekslingen med sociale netværk.  Yderligere oplysninger om cookies og deres indstillinger findes i vores privatlivspolitik.

Jobbet

Visual

Frihed og fleksibilitet

Som konsulent i Tupperware tjener du ekstra penge og får de nyeste produkter før alle andre. Du møder nye og sjove mennesker, og har en unik mulighed for at udvide dit netværk.

Du bestemmer selv dine arbejdstider og vælger om du vil arbejde på deltid for at tjene lidt ekstra, eller om du vil gøre jobbet til din karrierevej og arbejde fuldtid med Tupperware.

Bliv konsulent

  • Fleksibilitet og frihed til at planlægge din dag
  • Spændende job på fuld tid eller deltid
  • Ekstra indtægt og nye oplevelser med familie og venner
  • Salgstræning via Tupperware Academy
  • Personlig udvikling
  • Bliv en del af et netværk af motiverede og engagerede kolleger, gæster og værtinder.

Vi stiller ingen krav om uddannelse eller baggrund, men tror på, at konsulenter med forskellig baggrund bidrager med forskellige talenter, som styrker Tupperware. Du vil være en del af vores anerkendte virksomhed, hvor du får en afvekslende hverdag med en stor kontaktflade til både kunder og kolleger. Atmosfæren er præget af godt samarbejde, holdånd og hjælpsomme kolleger, som støtter hinanden.

Vores produkter er kendt for deres funktionelle og brugbare design. Alle, som har Tupperware-produkter i hjemmet, kender til kvaliteten og brugervenligheden, så det er let at være konsulent for et kvalitetsprodukt.

Top