MUFFINS MED FYLD AF RØDE BÆR
Fremgangsmåde
Ingredienser
- 6 personer
- INGREDIENSER, 6 stk.
- Sorbet
- 175 g røde bær (hindbær, jordbær, etc)
- 2 spsk flormelis
- Dej
- 50 g mandler
- 2 ½ dl mel
- 1 tsk bagepulver
- 1 ¼ dl sukker
- 1 æg
- ½ dl mælk
- 75 g smeltet smør
- 1 knsp salt
Forberedelse
20 min.Tilberedning
20 min.Sværhedsgrad
MiddelFremgangsmåde
1. Kom bær og flormelis i Smooth Chopper, blend og hæld i FreezerSmart Isterningebakke. Frys i mindst 8 timer. Der bliver 12 isterninger ud af denne portion, og du skal bruge 6 til opskriften.
2. Varm ovnen op til 190°C varmluft.
3. Riv mandlerne på FusionMaster Groft Rivejern.
4. Kom halvdelen af mandlerne, mel, bagepulver, sukker (tag 1 spsk. sukker fra), æg, mælk, smeltet smør og salt i en skål. Rør indtil konsistensen er jævn.
5. Placer Silikone Cupcakeform på en kold ovnrist og fordel dejen i formene.
6. Tag sorbet isterningerne ud: Hæld varm vand på bunden af isterningebakken for nemmere at få dem ud.
7. Tryk en sorbet isterning ned i midten af hver form og drys med resten af mandler og sukker.
8. Bages i 20 min.
Lad muffins hvile i 5 min. inden de forsigtigt tages ud af formen.